Jan 7, 2011

header oh header....terima kasih anne!

header merupakan antare yang terpenting dan yang kite utamakan dalam sesebuah design blog ni.
ade antare blogger yang lebih sukakan header sekadar tulisan semata-mata, dan ade jugak yang suke letak gambar sendiri..



dalam tempoh beberape bulan aku blogging ni, dah banyak kali aku tukar header ni..
header pertama aku hanya tulisan biase saja, yang tak perlu guna kepakaran edit-edit ni..
header  yang tu aku dah tak de nak ditunjukkan dalam entry ni...

ni header yang kedua aku..



sebelom aku guna "apabila realiti dan fantasi digabungkan" aku guna alam kite semua..tapi ni hanya kejap saje sebab rasa cam tak sesuai je..jambu bukan header ni?hahaha...header ni dibuat oleh anne...
ok, aku nak tunjuk header aku yang ketige pulak...



header yang ketiga aku ni, hanye simple je, aku tak pandai sangat nak buat yang power-power ni..letak gambar sebelah, dan tulis..senang bukan...yang ni aku hanya gunakan kepakaran sendiri..hehehe...header yang ni lame jugak aku gunakan sebelom bertukar kepada yang ini..



haaa..nampak kemajuan bukan dalam pertukaran header ni..perasan jek,..
ni hasil tangan anne untuk dimuatkan di blog aku yang tak seberape ni..
haaa..aku bertukar lagi kepada header ni..


hanye tulisan yang diperlukan, tanpa ade gambar mamat poyo dan hodoh kat sebelah tu..ringkas bukan?
ringan je mate memandang,.hehehe..
header ni pon dibuat khas oleh anne...


dan yang terbaru, aku dapat header baru lagi tuk dimuatkan lam blog ni...



ceria bukan header ni...alamak, mamak hodoh tu ade pulak la lam header ni..
ini pon hasil tangan anne....
bagus betol siap bagi aku header lagi, orang dah nak bagi, ape lagi, ambil je la.hahahaha
korang pon nak bagi header tuk aku? bagi la, aku ambik je..

okla, banyak-banyak header yang ade adalah hasil tangan cik anne..
terima kasih bebanyak!!!!


chaw!
salam


16 comments:

Ayuni said...

ha, yg nie teramatlah cantik!!!!

Mimie said...

Nice header.walaupun fancy selalunya tuk perempuan.btw this proof that u r fancy boy!

zaty luvlianncezzz said...

x reti la nk wat header cantek2..huhu

Hishyamuddin said...

@Ayuni

hahha..cantik eh yg ni?mmg..hehe

Hishyamuddin said...

@Mimie

hehhee...fancy boy ea?hahahha

Hishyamuddin said...

@zaty luvlianncezzz

same la..xreti jgk.nsib bek ade yg bek ati nk bagi.hehe

aNnE said...

anne memang bek aty...hahahahaha

Hishyamuddin said...

@aNnE

hahahahahayhahahahaahhahaha..yeke

ahsfantasy24 said...

so nice...!
hehe mlaram la ea ngn header baru ;)



Teratak usang:
saya suka orang yang tak sombong, sweet!

Hishyamuddin said...

@ahsfantasy24

hehehe..tq!!!

Tuan-Belog said...

pergghhh header die...xleh thn..haha..

Hishyamuddin said...

@Tuan-Belog

xleh tahan sebab?

AesyaZealous said...

sume cantik. sy punye header mcm haremmmmm

Hishyamuddin said...

@AesyaZealous

tq..u pnyer ok ape..

ilham_un said...

sempoi n smart header....tahniah.:)

Hishyamuddin said...

@ilham_un

tq!!!hehehe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates