Jan 23, 2011

entry pendek : tinggal jejak anda di sini..


Hishyamuddin Dot Com di facebook




Pada hari ini, aku ingin mengaku dengan sejujurnya bahawasanya aku sekarang tidak boleh nak membalas jejak anda semua yang berkunjung  di blog aku yang serba kekurangan ini..dengan itu, daripada aku tertinggal untuk menjejakkan kalian, dan memfollowkan kalian, aku sarankan untuk anda letak jejak korang di facebook untuk blog aku ini...dan aku akan membalas jejak kalian nanti aku dah ade masa untuk meng"online"kan diri..

dan jika ade pertanyaan ape-ape lah, boleh jugak ke sana, dan insyaALLAH aku akan menjawabnye..


ok, terima kasih..
chaw!
salam


ok,
terima kasih..
chaw!!
salam



6 comments:

Ayuni said...

sye tetap di sini

aNnE said...

haha busy yer..same..hahaha

nulhazwany abdul malik said...

dah like ! hehe
ade masa untuk meng"online"kan diri..

Hishyamuddin said...

@Ayuni

hehhe..jgn kemana2..

Hishyamuddin said...

@aNnE

same ea?hahahha..ok

Hishyamuddin said...

@nulhazwany abdul malik

hhehehe..tq..tinggl la link kat situ..mudah nak kunjung ke ur blog..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates