Dec 15, 2010

terima kasih kepada yang sudah, yang belum apa yang ditunggu lagi?

Pada satu petang bertempat di rumah sewa, Paris, Perancis.....



razak : woi samdol!!ape yang ko buat tu?
aku : ko ni hidup zaman bile ah? zaman komunis ke? ko ni tak tahu perkembangan semase betol la.
razak : otak ko! bagitaw la ade ape ni? aku nampak ko cam sibuk je pepagi ni. memanjang dengan laptop je, pergi makan depan laptop, minum dengan laptop, gi melepas pun bawak laptop.ko da gile ke?
aku : ishh..budak ni, aku lempang jugak nanti kang.ko pernah tengok tak bende ni?









razak : oh yang ni aku tau, blog pilihan Malaysia, yang kene undi tu kan.
aku : haaa...cepat pulak otak ko kali ni, biase nye nak aku terang satu-satu, bengap! makan semut!
razak : woi cakap bebaik ok, tapi ape kaitan ngan blog ko ni? aku rase undi da tutup kan, dan da tau sape yang dapat undian tertinggi bagi sume kategori.
aku : haaa...ni la aku nak cakap, ko pernah tengok tak blog ni?









razak : blog ko la ni, tiap kali ko update aku bace tau.aku ni bagus..walaupun ko tulis tu aku tak tau motif ko, tapi aku tetap bace.
aku : haaaa..bagus pulak ko ni kan. so, ko tak boleh bace je tanpe buat ape-ape.ko kene undi blog aku ni dalam blog baru pilihan malaysia.
razak : hah? macam mane aku nak undi ni?
aku : ok, ko masuk kat sini..tekan ni tau...undian peringkat pertama, pas tu ko cari nombor blog aku. no 14 tau... 












razak : ok.
aku : lepas tu, ko vote la aku kat bawah tu...senang je kan,,dan ko boleh undi banyak lagi blog lain di pilihan lain..blog aku ni di pilihan pertama..
razak : ok, lepas aku balik jumpe makwe aku, aku undi..weih, bile tarikh tutup ni?
aku : tutup 17 disember 2010, hari jumaat pukul 7 pagi..ko undi awal-awal la, aku tau ko ni jenis tak boleh bangun pagi.pemalas!!
razak : yolah, nanti aku undi ok bucuk-bucuk.
aku : weii gay!!ko gi jumpe makwe ko sekarang, suroh makwe ko undi same, dia pun ade bace blog aku gak kan..dah-dah pergi sane, aku nak buat entry baru lak ni.
razak : aku pergi la ni...lau aku gay, aku tak de nye makwe..!! 





terime kasih kepade yang dah undi, yang belom tu, ape tunggu lagi...undi blog ni yang bernombor 14 ok. setiap undian anda, amatlah aku hargainya....
terima kasih




9 comments:

za petrelli said...

semoge menang

auzz said...

i voted u frenz..:-)

Miela Tahril said...

g0od luck :)

akubiomed said...

Promo yang menarik. Moga berjaya

Afiefah Safieni said...

14,gud luck.!

iqbalhakimi said...

cepat cek bpm utk 2nd round dah keluar..

dyba gula-gula said...

haha...lwak tul promotion ni...

API said...

postingan bagus,,, visit ya,,
_syukran..

Mimie said...

semestinya i voted u si gemokkk.all the best

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates