Dec 4, 2010

senyum lah ahai cek mek molek..

eiiiii..kenape masam-masam ni?
ade masalah ke?
rilex la, da masuk bulan baru ni, bulan last tuk tahun ni,
jom la kite senyum ramai-ramai..
camni ke?


cute tak?cute tak?hahahhaha
haaa..kan bagus senyum ni, nampak happy je kan,
ade masalah pun mudah nak selesaikan bile kite senyum ni..ye ke?hehehehe
so, senyum la 24jam tanpe henti-henti..
hahahaa..macam da gile pun ade kan?

muke pun nampak berseri-seri je kan bile kite senyum ni..
tapi,,,,,,tengok keadaan la kite nak senyum ni kan,
jangan lak korang pergi tengok orang sakit kat hospital, korang duk senyum je,
memang la orang sakit tu cakap

dia ni senyum je tengok aku ngah sakit ni, memang nak tengok aku cepat mati ke?

kalau korang nak senyum sangat pun, korang keluar la jap gi senyum kat tandas ke jap, pas tu masuk balik jenguk orang tu kan, sebab nye nak jage perasaan pesakit tu.





haa..bile mane korang naik moto ke drive kete ke, buat muke biase dah la, jangan lak korang senyum je ok, nak senyum pon boleh, cover-cover la..takut nanti ade yang cakap korang ni da terputus wayar hijau..
yang mane naik moto tu, pakai helmet full face, ok gak, senyum la..tak de orang nampak..


haha..helmet apakah ini?   


semua makhluk pun pandai senyum tau,
tak caye?ok jom tengok..








hak3, oleh itu marilah kite senyum,
tak salah kalau nak senyum kat orang yang kite lum kenal,
jangan sombong-sombong ok.
sombong tak bawak kita kemana-mana.

senyumlah, senyumlah, ahai cek mek molek..
yeahhh!!

sumber gambar : google

ok,
Chaw!!!
salam..


27 comments:

Bella said...

ok..Bella senyum2 kat sinie.eayy :))

A.D.A.M. said...

senyum2. mana tau ade jatuh sayang. =)

aimi nadiah said...

tgk gmbra 2 beradik tu terus senyum.. sgt comel..

dieba rahman said...

senyum kat sini gakx laaaa.....
peace...

myssmie said...

hahaha.cute sgt!!!!

aNnE said...

"senyum.tak perlu kata apa-apa..."

cuba teka tuh lagu apa ..

haha

Luffy said...

aku tak leh nak senyum sebab laptop aku hang..wat prob time blogwalking..huhu

areteacar said...

senyum jangan x senyum =)
btw, follow your blog :)

Solihin Zubir said...

tapi bengang jugak bila kita senyum kat org tu, org tu wat bodoh je.. giler sombong nak mampos..

Syafiq Rosli said...

haha..comel2..

khaiyisah husna said...

jangan lupa sebelum senyum chek gg gosok ke tsk...hua3

Shahazrin said...

senyum seindah suria yang membawa cahaya.. senyum lah dari hati..dunia mu berseri..

Hishyamuddin said...

bella : yeaaa..hehehe

Hishyamuddin said...

adam : yee..jom senyum kawan2..

Hishyamuddin said...

aimi : hahaha..comel kan..suke2..hehe

Hishyamuddin said...

dieba : :-)..peace!!!

Hishyamuddin said...

myssmie : sape3??hehehe

Hishyamuddin said...

anne : ape tu? dikir barat ke?hehehe

Hishyamuddin said...

luffy : sabor bro..hehehe..jap lagi senyum laa.

Hishyamuddin said...

areteacar : senyummm..ehehhe..tq aww!!!

Hishyamuddin said...

solihin : betol2, mmg menyumpah lam hati, sumpah aku tak nak da senyum kat ko..hahhaa..tol x?

Hishyamuddin said...

syafiq : hahaha..comel kan..

Hishyamuddin said...

khaiyisah : hahaha..betol2, xnk ade lade yg mlekat nanti..hehe

Hishyamuddin said...

shahazrin : lame xdgr lagu 2..minat tu..hehee

Ain Zulaikha said...

hahahah comel sangat lah nak senyum macam tu.. hehehe..

fathiah said...

hehehehehehe. senyum lah senyumlah ahai cekmek molek :)

ahsfantasy24 said...

senyum seindah suria yang membawa cahya..:)


jnjalan cni jnguk, folow n komen ur post, kte kwan jom.. :)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates