Dec 18, 2010

kenapa dengan blog aku ni?

tengah duk syok je tulis entry panjang-panjang, dan senyum je puas hati nak post entry baru,
aku pun review dulu, dan tengok tulisan yang aku tulis panjang-panjang sudah hilang.






so, aku kene edit dulu sebelom post..











baru la tulisan nampak..
mampus la lau tiap kali nak post entry baru, aku kene edit camni dulu..
korang tau tak ape yang tak kene dengan blog aku ni?
kawan aku cakap bukan sebab layout..sebab gune layout lain pun tetap macam ni.
ade sape-sape tahu ape masalahnye ni?


kalau tahu, tolong bagitahu aku ok..
tq..
chaw!!
salam


22 comments:

Ayuni said...

tulisan yg awk gne kne kaler kn x maybe sbb template nie dh itam...

izfanora said...

oo.. sy xtahu lah.. :P

API said...

salam API,, keep blogging, akhi..

Hishyamuddin said...

ayuni : tapi yg peliknye kalau entry pendek ok je, xya nak kaler, xhilang pon..huhu

eqbalzack said...

alahai...sian abg eq bace...dah solve prob ni lom?

Hishyamuddin said...

abg eq : lom.huhu..xtau ag pe sbb nye ni..

kmvsblogger said...

ada yg tk kena lah tu

y-A-n-A said...

cuba tengok dekat design>template designer>advanced>text colour..

sebab template awak wne putih, ubah kan text colour tu wne yang cerah cam putih, pink, kuning dll..

selamat mencuba!! :DD

aNnE said...

cepat2 la selesai..ish3..

ijatnuar87 said...

nk membantu pom xleh...cuma smoga ditemui penyelesaiannyer...

Hishyamuddin said...

kmv : mmg ade yg xkene..haha

Hishyamuddin said...

yana : ok..tq aww

Hishyamuddin said...

anne : bantu la saya ini..hahaha

Hishyamuddin said...

ijat : ahaha..tq3

Freaky F said...

tukar html bagi font cuba amik warna putih

azzey said...

Hishyamuddin: np jd mcm tu ye?

p/s: slm ziarah . tq sudi dtg blog saya, Follow blog nih....AZZEY....

Mimie said...

adeyhh..layout dah tukar prob tulisan plak eyh?ni mesti kes org minyak pecah blog si mok ni.

aNnE said...

cepat lah update!HAHA

Cik Su said...

oo.. ni p kat template designer. tekan kat advance pastu cari color font. tukar la kale pae yang awk nak..

P/S; entri dah dibetul kan.. jom baca balik

Hishyamuddin said...

tq kpd sume yg bgi tunjuk ajar dan komen...

♥-- emieysandra --♥ said...

pelik gak mslh ni, dh try yg Cik Su suruh tu? tukar font & jugak background post, main edit antara dua tu ;)

Hishyamuddin said...

emiey : da try sume da.huhu..n xleh n edit bnde tu..sblom ni pakai template yg asal pon same gak mslh die..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates