Dec 25, 2010

hanya pakai tuala di anugerah skrin?


Telan je ubat, rase nak je landing terus, perut pon da kenyang, hati pun dah riang, cume badan yang derite sebab demam..


“ubat ni mengantuk ye, nanti lepas telan, terus tidur, jangan lak awak gi merayau-rayau ok”


Alamak, encik doctor, kenape tak boleh lelap ni, jangan pulak encik doctor tersilap bagi ubat orang nak beranak pulak, nanya aku..mahal bayar ubat ni, sumenye pakai duit..


 Makan, beli sayur, beli boxer,  pakai bilik air, parking kete, sume pakai duit wei..
Arghh..tak boleh tido, bek aku pergi je lepak depan tv, tengok anugerah skrin ke masyuk gak ni.






Waaahhh, aku duk tengok anugerah skrin kat Malaysia ke ni? Atau aku duk tengok anugerah kat negare om putih tu?adoiiyaai..



Nak pakai baju  tak diorang ni? Atau pun dah tak de duit nak beli baju yang kain penuh? Yelakan, sekarang kan harga barang-barang dah naik, harga kain pun tak terkecuali jugak la kan.naik!!



Tapi, yang lelaki ok je aku tengok, tutup semua nya. Yang pompuan? Bukan semuanye, tapi sesetengah nye je la..


Diorang tak tahu atau pun buat-buat tak tahu yang semua orang tengok bende ni, tak kire dak kecik ke besar ke, yang dah veteran ke. Aku yang tengah demam ni jadi segar, oppsss silap-silap, jadi makin teruk jadinye..



Kan elok kalau pakai ikut cara kite orang melayu :















sedap mate memandang kan?
yang ni awek aku pulak, korang boleh tengok jangan lebih 3saat ok..













 "hek eleh, tadi bersemangat je cakap ramai yang pakai seksi macam pakai tuala nak gi mandi "


nak tengok ke?tak yah la ye..korang pun dah tengok semalam kan, dan tahu yang mane seksi dan yang mane ok kan?yang ok macam gambar di atas..



jom la kite same-same bagi sumbangan kepada yang tak cukup duit nak beli kain banyak tu, sampai kan sanggup pakai tuala dan pinjam baju adik..

errr..ok la ye, kalau ade tersalah kate aku mintak maaf, sebab ni hanye la pendapat aku yang bute dengan dunia fesyen  yang pakai tuala ni..


sumber gambar : google
chaw!!
salam


32 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

berkemban itu seksi..
haha..

beysela.. artis :P

LET US FOR VOTE FOR FARID FIKRI AND NUR NATALIA!!

Hishyamuddin said...

puteri : hot gitu..hahhaa

aNnE said...

dah cantik sangat la tu..hoho

mia sara comel..lalala~

Hishyamuddin said...

anne : lau tak cantik dy xpakai..hahha..jgn gngu mia saya!!hahahaha

aNnE said...

mia sara i punya la..huhu

natasya said...

sangat shuke tgok lisa surihani dgan budak kecik 2....so cute ;)

Hishyamuddin said...

anne : ahhh..i punye,lisa pon..haha

Hishyamuddin said...

natasya : haha..tau xpe, suke dgr suare mia..cute..hehe

dyba gula-gula said...

haha...
pandai ko cr y ayu2....bgus2
anugerah skrin jd anugerah 'Skin' lat...;p

Hishyamuddin said...

dyba : hahahaha...memang!!

Cikin said...

tido laa kalau demam tu . HEHE .

Hishyamuddin said...

cikin : heheh...bw dulu..haha

iqbalhakimi said...

owh..aku lebih suka kot awal ashaari...haha..bila ntah nak pakai cmtu..lisa tetap cun melecun.. =D

Hishyamuddin said...

iqbal : gi jumpa sek2 ni isni ni paka la..hehehe

Mr.IX said...

yg 'tuala' tu tetap riban-riban(ribu) harganya....

suka tgk dato aziz satar jd MC tu

shapoji said...

bsus gak kan ade la juga artis melayu yg bertutup aurat nya.

Hishyamuddin said...

mr ix : hahaha,,tau xpe..lawak gile kot..mate juling..

Hishyamuddin said...

shapoji : bgus la jgk, ade jgk, dri xde.

. . . h u s n a . . . said...

best2....potot publish dlm surat kabar je ni..

Hishyamuddin said...

husna : hahah..tlg publishkan blh?hehe

nulhazwany abdul malik said...

suka tengok isteri eizlan yusof. hehe mia sarah tu pun comel je...

Hishyamuddin said...

nulhazwany : tgok la lagi..hehhe

.:padie_eyla:. said...

hahhaa. tahu siapa.! =p

Heidi Shafiq said...

tu la aku tgk rmai berlumba nk jd plg sexy..

nuR izyan said...

merah mak ngah lisa ngan mia sarah..huhu..
ntahnyer..sopan kan lawa..ni terkemban lak :)

Hishyamuddin said...

padie : tahu? isshhh...diam2..hehe

Hishyamuddin said...

heidi : pe pekdah la lumbe nk sexy tu..huh

Hishyamuddin said...

nur izyan : mak ngah lisa?hheehhe..tahu xpe..huhu

miwwa J said...

dorg xsempat tempah baju kot...heh heh ;p

Mohamadazhan hjDesa said...

pakai baju ka tak tu.hehe.ptt hilang ngntok beb

Hishyamuddin said...

miwwa : tukang jahit xsempat wat baju die sampai siap kot, tu yg jadi kecik tu..ahahha

Hishyamuddin said...

mohamad : tak kot..hehehhe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates