Dec 2, 2010

Hadiah dari diary kecilku..

Terima kasih diucapkan kepada anamizu sebab bagi ni kat aku..



nama ikut i/c
Hishyamuddin Bin Abd Rahman
maksud? special, nak tau? sila cari sendiri..hahahhaa

tinggal kat mane skrg ni? *permanent address = ikot ic jugak tau
Tinggal di Besut, Terengganu,
alamat rahsia..hihihihi

describe ana guna ayat ni “anamizu ni kan…
anamizu ni kan, dia bagi hadiah ni kat aku..
anamizu ni kan, dia komen aku tadi.
anamizu ni kan, blog dia warne pink..

hahahaa..boleh ke?

-tag pada 5 org member blog korang yg rase rockkk abeslah..hihi
hummm..sape ye?ok2


Ok, selesai..hehehhe
tq!!!
sorry kalau tak menarik ye...
Chaw!!
salam



5 comments:

auzz said...

aku rock ke?? hahaha..tq3

anamizu said...

mmg rocks lah syam nih!!! ^^
owhh kat besut eh???
kak ipar dok kuale berang ^^

aNnE said...

saya tau alamat penuh tuh...hahaha

Mimie said...

I am Rock?I am Cool la mok.ngeh3.Tq tag.Tp simpan la title 'mok' kat belakang tu.

ijatnuar87 said...

ahaks...pttnyer ko tulis republik besut darul naim,hehehe...
erina gemok:bior la title mok tu,kan lbh seswai,hehehe

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates