Dec 3, 2010

Blog oh Blog !


Yeahh!!!bertemu  lagi kite dalam segmen Ben Ashaari, segmen ni yang bertajuk blog oh blog.
anda mau join? ok tekan sini

ok, nak jawab soklan lak ni..



Usia anda berblog ..
Usia nye masih lagi baru yang sangat-sangat, dalam lebih kurang 4 bulan..



Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog 
aku dipengaruhi untuk buat blog oleh abang aku..nampak dia buat cam best je kan..



Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog 
Tempat untuk mendapar pelbagai maklumat dan cerita.




Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
Semua kawan-kawan blogger dan otai-otai termasuk encik Ben sendiri..




Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT 
Ada ke yang buta lagi sekarang?kalau ade bagi celikkan dia..hahahha
ok, aku akan cakap satu tempat untuk kite tulis ape-ape je termasuk la cerita atau berita untuk dikongsi ramai-ramai.



Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
Yeahhhh..blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian aku, bile bukak mate je bukak blog, 
dan bile tengok bende-bende yang pelik, aku pun akan ingatkan blog tuk masukkan cerita tersebut dalam ni, asal bukak laptop je, aku bukak blog dulu daripada mukabuku taupun game.
aku rase cam dunia blog ni menarik je, bile mane buat je cerita, ade yang membace nye.
Aku akan lupakan sekejap dunia ni bile cuti sem aku dah habis,hehehe
mase tu mase untuk layan blog ni pun dah kurang, so, masa cuti ni lah aku nak habiskan mase tuk blog ni..cewwahhh..kesimpulannye, memang mempengaruhi..

Errrrr....cukup kan 100?hehehehe


ok, dah banyak dah aku membebel ni, korang pun dah penat nak layan aku.
ok,
chaw!!

Salam


19 comments:

aNnE said...

cari la benda2 pelik lagi.haha

tia said...

best kan berblog!
blog oh blogg!
;)

Aisyah AR said...

salam blogger!! tambah kenalan yok!!

iqbalhakimi said...

waah...aku nak join jugak lepas nie..hehe..bagus2..rakan2 pemberi smgt =)

Nurhidayah Bahari said...

blogging mmg syok... =)

Hishyamuddin said...

anne : ape yg pelik lagi?hehhee

Hishyamuddin said...

tia : memang best sangat2..hhahaha

Hishyamuddin said...

aisyah : yap, sila2 tambah2..hehe

Hishyamuddin said...

iqbal : haaa..mari2, join ramai2..yeahhh

Hishyamuddin said...

hidayah : yeah, setuju..hehee

Semarak Api said...

berbelog ni lg addicted dr fb upenye kn.haih!

Solihin Zubir said...

haha.. btol! sejak ada blog ni, tiap saat asik pikir pasal blog je..
mesti pikir nk update amende la hari ni.. kan.. hehe..
keep blogging bro!

FasiHaH SupiaN said...

hahaha macam nak sokong je yg yg last tu..buka blog dulu daripada fb,,hehehe

-hanyaaku- said...

stuju ngan orang atas2 tu.. memang best! lagi best dari fb kot.. haha

AIN NAZRI said...

betol laa.. on lappy check blog dulu.. FB tu lepas2 blogwalking baru singgah.. hehehe

lemolemo said...

memang mempengaruhi..
blog dulu baru fb~:D

http://salemlemo2.blogspot.com/

KimiCnoL said...

berblog memang best ;)
ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

rabiatul said...

baru lg bl0gging ?? da rmai f0ll0wer. c0ngrats and keep on bl0gging :)

MAPPIAU said...

hehehe teruskan berblogging yea bro :)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates