Dec 31, 2010

Alhamdulillah

Sebelom ni aku ade post pasal kawan aku kemalangan , terima kasih yang sudi
bace dan same-same doakan dia dan family dia ok..

tadi baru je aku dapat mesej dari kawan aku tu, dia bagitahu yang dia ok.
Alhamdulillah, baru lega hati den ni haa..
walaupun tak tahu sepenuhnye lagi pasal dia, tapi dia da cakap ok tu da kire lega la..


sekarang aku baru boleh tersenyum..



haaa..lawa kan senyuman tu..sekarang hati sudah lega, tibe masanye aku nak terjah blog korang pulak..
sejuknye malam ni, hujan oh hujan, kau buat perasaan aku untuk tidor berkobar-kobar..


terima kasih google image...

chaw!
salam


11 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

sahabat baik ssah nak cari..cm awak ni...sy jg teringatkan sahabat yg lama x jmp..entah apa khbrnya..

Hishyamuddin said...

dia : call dy call dy..hehhe..

Mimie said...

Hisyam such a good friend!walapun dia gemok!haha.Alhamdulillah,kawan hangpa dah ok.

Hishyamuddin said...

mimie : gemok? erghhhh...hehe

My MiRa said...

alhamdulillah segalanya dengan izin allah.....selamat senyum :)

Hishyamuddin said...

mira : alhamdulillah..tq!!hehee

Aqila Safuan said...

alhamdulilah : )))

TunTeja said...

alhamdulillah :)

.:padie_eyla:. said...

terjah meh. ;p

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah..
pasnie ley la maen teng2 ag, hehe..

*^_^*
Sepatutnya dibaca:
Sila Baca Jika Follower anda kurang daripada 300 orang

sukahaha said...

senyum lagi... senyum lagi.. senyum lagi hehehe...

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates