Dec 11, 2010

Alhamdulillah dah 500 orang lebih kawan blogger




aku dah lame tak online, bukak tadi tengok yang dihormati dalam tentang-tentang ni dah 504 orang.
waaa..dah lame aku tunggu ni, boleh tengok gak akhirnye,  yeaaa!!hehehe
beribu-ribu, berjuta-juta terime kasih aku nak ucapkan untuk korang semua sebab sudi jadikan aku sebagai kawan blogger korang semua.





kawan aku yang ke 500 ialah Ain Zulaikha
nak bagi hadiah pun tak de hadiah, nak buat award tak pandai lagi,
so hanye ucapan terima kasih ini la yang boleh aku bagi kat korang..heh3..





aku masih baru, kalau ade pape yang tak patut aku buat, tapi terbuat,
harap korang tegurkan dan maafkan ok..?





ok
chaw!!!
salam


17 comments:

dyba said...

haha..
taniah....ko kan rajin beb :)

Hishyamuddin said...

tq..
haha, aku ni diantara manusia yg paling pemalas di alam semesta ni tau..hahah

dyba said...

mls mandi mmg tabiat ko...;p
tp update blog ko la y terajin...
haha ...bagus2

Hishyamuddin said...

hahahha...diam2!!!heh3

Halia Kentang @ Annpaan said...

congrat's yer

Hishyamuddin said...

halia: tq!!hehehe

aNnE said...

congr8s...weeee~~

AiDa AzRyN said...

syabas! ^^

meaw said...

tengs,blog anda dah di list :)

Solihin Zubir said...

tahniah2!
moga semakin bersemangat utk berblogging.. hehe..

iqbalhakimi said...

tahniah2,,dah berjaya buat aku jeles..hehe

Ayuni said...

hikhik, anda di tag, sila ke http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/12/giveaway-fella.html

Che Sakinah said...

waa.. ramai tu bro... boleh bukak sekolah dah tu... hehehehee

arina said...

tahniah ;)

ijatnuar87 said...

heheheh...tahniah...smoga capai 1000 plak,hehehe

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk

Mimie said...

gemok.mane lagiu idea hang??lame xupdate?

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates