Dec 3, 2010

Aku ini WAKIL RAKYAT , okeh !



Haa..aku da tak yah cakap banyak-banyak sekarang kan, mesti korang da tau aku masuk ni dari segmen sape kan, kalau tak Ben Ashaari..bagi sape-sape nak join boleh la tekan sini


Tempat pemastautin anda ..
Besut, Terengganu darul iman.
 
 
 
Kelemahan serta kekurangan di kawasan anda ..

Kelemahan kawasan ini tak de wireless yang boleh bukak blog tanpe guna broadband taupun
steamyx dirumah sendiri.nak yang free.hahahhaa
 

Apakah perubahan yang akan anda buat di situ .

perubahan aku nak buat kawasan aku maju mengalahkan amerika tu,
ade menara tinggi lagi, ade internet free je, dan ade tempat-tempat belajar yang canggih.
 
 
 
Bagaimanakah anda nak menangi hati penduduk di situ .


yeah, aku akan menolong semua penduduk kat sini, cakap je nak ape, aku bagi..hahaha
alah, aku nak bagi internet free kat sume mesti dapat menangi punye lah,
sekarang kan ramai yang ade mukebuku dan blog ni.tol tak?
jimat duit berukbeng kan?hahaha

     

'Janji manis' anda pada penduduk di situ untuk pilihanraya akan datang ...

Cewwahh, janji manis ni macam nak ngurat lak,
"jangan kau pandang, bibir yang manis, kerna ia akan membunuhmu"ahahha
ok2, aku akan bagi ucapan


"saya berjanji pada rakyat-rakyat sekalian yang saya akan membantu semua penduduk tak kire tua atau mude, kecik atau besar, kurus atau gemok, panjang atau pendek, 
putih atau kurang putih dan semua jenis la yang duduk kat sini."



hahaha..ade ciri-ciri tak?kompom ade orang nak undi aku kan?
mampus aku nak cari duit nak buat semua yang aku janji...


9 comments:

Redbloodsnow said...

bagiuh ah wakil rakyat nih...hehe :P

yanna faisal said...

jangan pandang pandangggg...jangan segan segannnnnn...ekekekke saye mesti pileyyyyy!!!

Syafiq Rosli said...

kita undi..haha

farah hairuddin said...

lebih spesifik duduk kt alor lete...hehehe...

aNnE said...

semua nak free je eh.baik punya wakil rakyat.pokai r negara...hahaha

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

eeeemmm selalunya wakil rakyat buat janji manis aje.... tapi realitynya tunggu pilihanraya hahhhh ni baru dapat

Cikbelog said...

haha wakil rakyat yang terbaik nieh.konpem ada orang nak undi.hehe

rabiatul said...

j0m undi wakil rakyat ni. hehe. :)

anakpakdin said...

hye :)
selamat mengundi.

time undi nanti singgah no 260 k.

group 7- 260, 260 dan 260. thanx! =)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates