Nov 30, 2010

tak kire!!!!nak buat jugak...

haaa..mesti korang cakap aku ni buang tabiat nak mampus kan.
ape hal, nak buat ape..tapi kalau tak cakap, aku menyusun sepuloh jari memohon maaf..huhuhu



okla, aku gi blogwalking ni kebanyakan aku tengok blog ade facebook sendiri, alaaa yang ade orang nak like-like tu laaa..apo ko bondo tak tau namonyo..



dari situ timbul la rase jeles,
dalam hati aku ni nak buat jugak 1, boleh ke?
aku buat ni bukan nak poyo-poyo taupun pape je lah,
tujuan aku buat ni nak tambah kenalan lam tu, dan lam tu kite leh la kongsi-kongsi link entry baru yang korang update.




aku jeles ni weii..tak kire!!nak buat jugak..hahaha
tapi jeles tuk kebaikan tak pe ok, jangan buat yang bukan-bukan.
Aku harap nanti adela yang menyokong aku yang seberape ni untuk join same,
aku pun main hentam je tadi buat bende alah tu,
nampak yang ade like-like tu kire betul la tu..hehehe


okla, aku baru jek buat tu, gambar pun entah pape lagi tu..
bagi yang nak join aku untuk berinteraksi dalam bende alah ni, jom la..




aku sekarang ni dalam proses untuk buat header yang transparent tu, tak pandai..hohoho..
okla, aku buat ni semua bukan nak poyo-poyo ok..
hanye tuk suke-suke dan nak kongsi-kongsi link blog.
memandangkan aku masih sangat baru dalam dunia ni..

ok,
chaw!!!
salam


16 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

samela..sy tgk blog org laen ade page sy pon nk gak..hehe

awk..kalo nak header transparent time awk nak save pic tu awk save jadi GIF..tp kne background putih la..

nama.aku.lynn said...

nak try buat icon tweet tuu...=)

iqbalhakimi said...

wow..nak buat fan page..caya lah!..aku lambat skit..hehe..*ada hati jugak nak buat.. =D

Hishyamuddin said...

hehehe..buat la..

owh,tapi saya backgroud xputih..huhuhu

Syafiq Rosli said...

buatkan aje..haha..yg penting kte enjou

nama.aku.lynn said...

takpe2..tp,y not try gn luvcomment tu?best2..=)

p/s:dah berjaya munculkan tweetbutton!=)ohyeaa..=)

farah hairuddin said...

kena like gak la ni kn???huhuhu...x aci..blog sudin glemer!!

AiDa AzRyN said...

haaaa.. same la.. aida pun nak wat page cam dorg gak.. tp xterbuat lagi ni.. ;p

Fizzo said...

hehe.. buat jer bro... mesti ada yang menyokong.. semoga berjaya...

eqbalzack said...

salam..morning bro...jom kita blog walking..hehe

iszieylyanziy said...

hahah,,lawak!!! buat la buat la,,,xde sape nk halang,,hahah

paDel said...

hehe...akan mencari page ni...

nazirulhazwan~ said...

wes, buat twitter la dow, den baru buat semalam.haha

aima in luv said...

haah la,, cmne ea nk wat header transperent 2... spe leh tlg aja.. hehe

Miss Yaty said...

samalah..hihi...
semoga kita sama-sama berjaya :)

Nyssa Nuar said...

ahahaha.. i like byk2..ngeh3..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates