Nov 29, 2010

manusia yang tiada hati perut


video



da tengok video tu?
kejam gile kot, berderau darah lam kepale ni aku tengok pengasuh ni.
jenis ni memang da tak layak lau nak penggil manusia ni,
binatang pun tak layak, binatang pun tak buat cam tu.
rase cam nak je bagi pelempang kat setan merah ni..





sekarang ni kan da banyak kes dera budak-budak oleh pengasuh ni,
so, kalau korang ade amik pengasuh untuk anak korang, sila la pilih pengasuh elok-elok,
kalau boleh buat la kejutan sikit, maksud aku bile mane korang gi keje tu, tak salah kalau korang nak balik dengan mengejut untuk tengok ape yang pengasuh tu buat kat anak korang.




bende ni insyaALLAH boleh elak kalau kite sume berhati-hati.
aku tak nak dengar kalau ade pengasuh duk dera budak-budak kecik ni
korang pun same kan?


ok la, ramai manusia sekarang da makin kejam.
meh same-same kite perbetulkan balik diri kite..

sorry seandainya bahasa yg digunekan kasar..


ok chaw!!
salam


11 comments:

cik ungu said...

yaAllah...jahanamnya pmpuan tu..nak nanes..sialnye pempuan tuu...

Solihin Zubir said...

ish! melampau btol!
rasa cam nk pijak2 je pompuan tu...

nazirulhazwan~ said...

bia aku tampar muke die byk2 plak.fishh!!

akubiomed said...

Begitu murah harga diri seorang manusia :-(

Mimie said...

Kejam sungguh.dahsyat!vungok betol la.

(One) SiTi* said...

kejam !!

Miss Yaty said...

kejam!!!

masmurni said...

geram betul la...
...

Ciao Annin-sama said...

My unconcious words of mind after watching this video: "Aku nak bunuh perempuan ni boleh x?"

Hate this kind of inhumane creatures. *sigh*

Redbloodsnow said...

eeee %&$^$^ nyer perempuan! kesian dah kecik tuh. nih yg gerun nk anta anak kat pengasuh nih if aku dh kawen nnti :(

dasar betina tuh..hak tuihh!

EzzEddin said...

berdesit darah aku bro tengok video tu..
kejam giler, nauzubillah...
lindungi anak2 kita dari kejadian macam tu..

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates