Nov 20, 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..

buat pertama kali nya aku nak join kontes yang menarik ni cerita kreatif aku nak bagi ben ashaari hadiah.




aku rasa aku ingin memberi hadiah yang sangat istimewa umtuk hari jadi nya iaitu yang tak mampu dibeli atau tiada dijual di pasaran..

apakah itu?jom kita tengok..

ucapan "happy birthday bro!!"

Hadiahnye ucapan "happy birthday bro" yang datang ikhlas dari hati ni sebagai kawan blogger dan satu lagi akan aku berikan ialah...

satu senyuman


haaa..dan satu senyuman ikhlas dari aku ni..mungkin ni tidak bernilai dari segi wang ringgit, tapi ini satu hadiah yang penuh ikhlas datang daripada hati .Tu lah sebab aku memilih untuk memberi ucapan dan senyuman kepada Sifu Ben Ashaari. aku masih lagi belajar dan tak mampu untuk membeli hadiah sebaliknya inilah hadiah aku untuk nya..

kepada yang berminat nak masuk kontes ni jugak, sila tekan sini..
sempena haril lahir Ben Ashaari pada 30/11/2010..

gambar sumber dari :google..

sekian..
salam...


11 comments:

Lelaki Ini said...

hehehe
bagus2!!!

rabiatul said...

hehe. nice nice :)

-hanyaaku- said...

wahh besarnya senyuman!!
kalah iklan ubat gigi..

HoPKS said...

bagus

kinah said...

iklan colgate ka?? hehe.. nice2.. :)

Hishyamuddin said...

lelaki ini: tq.
rabiatul :tq gak..hehe
hanyaaku : mesti, senyum sampai telinge.hehe
hopks : tq!
kinah : yup, colgate mari. berus la gg anda 5 kali sehari.hehe

Aisyah AR said...

hehehhehe..paling jimat!!!

rieyana ynn said...

wah GG santek........kahkah..;d

efa said...

senyum itu satu sedekah :)good

wannurfazrini said...

heheh , sweet gila hadiah ni ! mmg iklhas !

Nur Azila Ismail said...

hadiah paling ikhlas :)

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates