Nov 25, 2010

blog yang aku paling minati

Aku yakin setiap blogger akan ada blogger idola nya sendiri, dia akan mengikuti setiap entry-entry yang dikeluarkan oleh blogger itu. So, entry kali ni aku nak kongsi kat korang semua siapakah blogger idola aku dan yang aku selalu ikut dan pelajari daripada penulisannya..




Eqbal Zakaria


Mesti korang semua kenal dengan bro ni kan? dia dah lama berblogging dan tak silap aku dah 4tahun dalam dunia ni. aku selalu ke blog nye tuk tengok penulisannya kerana dia boleh dikatakan sebagai orang lama dalam dunia ni.


Ben Ashaari

Aku rasa tak de blogger yang tak kenal sama bro ben ashaari ni, yang body gagah perkasa.hehe
Aku selalu sangat ke blognye tiap kali ada entry baru, beliau banyak membantu blogger-blogger baru cam aku ni dan aku banyak pelajari pasal dunia blogger ni dari beliau.


Aizul Marcello





Yang ni pun salah sorang daripada idola aku dalam dunia ni, beliau seorang jurugambar yang hebat.haha.
kalau tak caye, sila la pergi blog aizul ni, korang tengok gambar-gambar yang dia ambil, semua nya tip-top..
penulisan dalam blog dia sempoi je, tapi best dan mantop..

Irine Nadia Marcello

Haaa..ni lak adik kepada Aizul Marcello. Dia pun diantara salah seorang idola dalam  dunia blog ni. Kedua adik beradik ni masing-masing berjaya dalam dunia ni, memang aku tabik spring la kat diorang ni. Irine pun ada gak bagi tips berblogging ni, kalau korang tak caye, pergi tengok kat blog dia.hehehe..


Okla, aku masih lagi baru dalam dunia ni, banyak lagi yang aku nak belajar dari diorang ni. ada salah dan silap tolong bagitahu ok? Yang aku tambah lagi hormat kat blogger-blogger kat atas ni, diorang mudah untuk ditegur, maksudnya tak sombong..
kalau korang ade nak kongsi pasal blogger idola korang, bolehla gitaw aku ok, boleh kite share..

Chaw..
Salam..









42 comments:

Zaer!! said...

haha..semua yang hot2.;p

BEN ASHAARI said...

huih...tqqq

eqbalzack said...

hehe..tq2 bro...terharu ni...
abg eq pun belajar drp Ben Ashaari...
Jangan mudah putus asa bila berblog...happy sudah! hehe

cplud miera said...

hot & spicy ;)

Hishyamuddin said...

zaer : semua yg terbaik!!

abg ben : tq sudi komen.hehe..ur wlcme..

abg eq : tq sudi komen...semua nya banyak pengalaman ni..ok..hehe

Hishyamuddin said...

cplud : panas2.heheh

Nurulbadiah Lai said...

paling suke..si irene yang cute miut come..ngeeeee

Melati said...

semua best-best =))

Hishyamuddin said...

nurul & melati : yap, cute dan semua ni mmg tiptop.

Noor Faezah Mazli said...

wahh. diorang memang hebat!

Hishyamuddin said...

noor : yap, boleh belajar dari diorang..

rabiatul said...

wahhh, mnat kte sama lah. hee. :)

Tn.Punya said...

BEN dengan irine aku pernah terjah..tapi yg 2 orang tu baru nak berkenalan petang ni.. tq share info

cik EPAL said...

semua faymous amos =)

Hishyamuddin said...

rabiatul : sama sbb diorang tu da mmg hebat.hehe

Hishyamuddin said...

tn punya : sila la, n kalau ade link blogger yg hebat2 bagi korang, blh share sini ok..

epal : heheh,tau xpe..

kobEj0rdan~ said...

aku mnt tiga2, tp ade sorg lagi mmg sgt superb aku minat

http://zackzukhairi.blogspot.com

aku rase paling lagend kot die ni:)

Afiqah Fatin said...

idola kita sama la :)
yang Dedeq suka sangat² baca ialah blog 2 beradik tuh. marcello sibligs. best sangat. siblings dorang spporting gak. :)

AiDa AzRyN said...

teruskan berblogging ya~ :)

a n a s t a s y e a said...

anastasyea pun suka baca .. =)

Hishyamuddin said...

kobejordan : tq bro sbb share..
afiqah : yap sama, diorang mmg sporting sgt2.huhu

Aida : tq..aida pun..

anastasyea : hehhee..ok,tq

mizz sue said...

SAYE PUN PEMINAT MEREKA BEREMPAT

emm...cube klik ni ok..sebab klu nak komen blog awak kena tekan banyak huruf..
selamat berblogging
http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/10/setting-komen-blog-anda.html

mR.sYaH said...

best!

Hishyamuddin said...

mizz sue : tq!!!da ubah..

mr.syah :hehhe..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sume blogger hebat tu...eh aben (AIZUL) pon de!!!!

iqbalhakimi said...

yang first and secon dah kenal ..ke tiga n empat belom..hehe..btw,dorg mmg best..bagus ada entri macam nie..

Ayuni said...

salam, hikhik, btul....blog diorg nie best2.....

hamzah ian said...

pergh.. hebat..

aizul marcello said...

ya ampunnn..malu sudah..tq syam !! ku nih biasa2 je..tak layak untuk dibandingkan dgn ketiga2 yg laen tuh..

btq, keep on blogging! jgn terikut2 dgn cr org lain..tulis dgn cr ko sndri..

Hishyamuddin said...

A.F.A : yap,betol..

iqbal : haa..yg xknl harus dprknlkn
sbb diorng hbt2..

Ayuni : betol2,.hehe

hamzah : yap..

Aizul Marcello : Tq bro sudi dtg ke
blog aku ni..ko mmg lyak!!ok..tq

natasya said...

yup..setuju dgan awk..diaorg ni memang best...
kalau saya..slain diaorg ni, suka terjah blog ni

http://princessredbloodsnow.blogspot.com

suka sgat and dgan abg zack zuhairi 2...same2 best..

Hishyamuddin said...

natasya : tq sbb sudi share..

~emi~ said...

yup..i like them..lg 1,,,
http://zackzukhairi.blogspot.com

Semarak Api said...

wah..2 hero kt ats tu x pnh gi jenguk lg.mau ziarah laa..

sy bru 2mgu berbelog,irine jd follower.huhu..ttb semngt mau nulis bile ade bloger2 femes sudi jenguk blog picisan nih..hehehe..

http://semarakapi.blogspot.com

~ch@wi~ said...

aeh..apsal same je gn aku...kite brkongsi org yg same rupenyer...hahaha

Hishyamuddin said...

emi : tq ya!!

semarak api : haha,sila jenguk ok, dan selamat berblogging..

chawi : hehe,owh same ea? bagus2..

eqbalzack said...

salam....terima kasih pada owner blog ni, hishyamuddin...
perlu bg kredit entry2 mcm ni...

Hishyamuddin said...

wkmslm bro..
same2..buat entry camni pun cume nak bagitau kat semua blog mne yg sy slalu tgok tuk bljr..

Fizzo said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!
http://fizzoblog.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la

Irine Nadia MaRceLLo said...

:):) hye!
*hihi..

btw thanx..irine x lyk lagi nk djadikan contoh sbbnye irine pon still muda sgt2 dlm berblog nih :)

teruskan berblog! yup2..betol cakap abg irine tuh,aizul,tulis dengan cara sendiri..jgn ikut cara orang.

Hishyamuddin said...

irine : tq sudi dtg.hehehe
irine da lyak ase nye, ramai da yg buat irine sbg idola mereka..
ok, akan teruskan dgn cara sendiri..tq irine!!!

Gadisses said...

aku lak suka zack zukhairi.. hehe :p

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates