Nov 29, 2010

BERANI MATI : BLOG AKU BEST !



Tentang blog aku..


aku masih lagi baru dalam dunia ni. Tujuan aku buat blog ni sekadar untuk kongsi ape-ape yang aku rasa nak kongsi, tidak kira la bende ni realiti ataupun hanya lah fantasi. mungkin ade sesetengah entry aku yang korang bace yang korang rasa mengarut..itu sekadar yang aku ingin kongsi..

Selama 3bulan aku di dalam dunia ni, aku rase cam best je kan, sebab aku boleh kenal dengan ramai kenalan yang terdiri daripada korang semua iaitu kawan-kawan blogger.

kesimpulannya, blog aku ni bernama "tentang-tentang" sebab aku nak masukkan pelbagai cerita kat dalam ni dan "apabila realiti dan fantasi digabungkan" ialah sebab aku ni kadang-kadang suke pikir yang tak logik, so aku nak bayangkan bende ni terjadi dalam dunia realiti walaupun mustahil.
so, dalam tentang-tentang korang boleh jumpe kesemuanya..cewahh..hehehe

Kategori Blog:


semuanya berada di dalam ni..bersesuaian dengan nama :tentang-tentang"..

Usia Blog :


3bulan dan lebih..masih lagi baru..kalau ada salah tolong tegurkan..aku terima kritikan membina..

Apa yang bestnye blog ini:


Hemm...terpulang kepada korang untuk menilainya..bagi aku setiap entry yang aku postkan melahirkan satu kepuasan..


Sasaran trafik untuk tahun depan .. SEHARI berapa UV ?


Seberapa banyak UV  yang boleh..hehehe..1000 uv paling sikit..boleh ke?huhu



Bagi sape-sape yang nak join gak berani mati ni sila tekan sini..
korang jangan ingat aku buat ni untuk bangga diri ok..
tiada niat pun, aku baru sangat lagi, banyak yang aku nak belajar..


chaw...
salam


32 comments:

Aten.Aten.Aten said...

kire ok laa bwu 3 bln dah ramai follower ;) cmne a? hee

Hishyamuddin said...

Alhamdulillah..
hehehe..baru lagi, bnyak lagi yg mau blajar drpd owg2 yg da lame..

EDDIE YUSTIN said...

usahakan lagi yang pasti anda mampu lakukan..taniah

Aten.Aten.Aten said...

cmne u leh attract follower?

Hishyamuddin said...

tq bro!!

Hishyamuddin said...

susahnye soklan..hehehe..yg penting slalu la bljr drpd yg da otai mcm ben ashaari..kat situ mmg bnyk tips

nazirulhazwan~ said...

berani2.hehe
gud luck bro.selamat berblog:P

mizz sue said...

terer la baru 3 bulan dah ramai follower

wannurfazrini said...

yeahh mmg berani habisss!

akubiomed said...

Tengok banner ingat kan Hazami tadi selama datang ke dunia cyber

Mimie said...

bravo gemok.berani nyer gemok ni.tabik la dah dpt 3++ follower.xlame lagi setaraf dgn aizul marcello la hang mok.

Miza Yusof said...

salam singgah. miza datang sini. thanks singgah blog miza. bagus kan segmen macamni sekurang-kurangnya dapat membantu blogger baru macam kita ni.

teruskan beblog yaa :)

Nur Azila Ismail said...

bgus2 :)

kita kena yakin dengan diri sendiri

yey !

nur said...

selamat berblogging ye.. good luck
ALL IN ONE

nany said...

hehe..slmt maju jaya :)

Pensel Kontot said...

oke la tuh kamu br beberapa bulan berblog...folower dah 3 ratus lebey...

terus belogging ek...
tq sbb jd folower ke 500 ye

Cik Su said...

baru jugak la yek..cik su pun baru 7 bulan je berblog

(One) SiTi* said...

datang2 melawat blog..

nama.aku.lynn said...

nicee!=)
3bulan=300+ follwer...setaunn seribu lebih..pasni,ley lawan BA laa.=)
thumbs up!=)

crayon said...

salam bro.. aku baru check kat blog azmanroslan.. heran aku tiba2 nama blog aku ada kat situ.. hahahaha.. apa2 pun tq cadangkan nama blog aku.. aku hargai sgt2.. tapi takleh nak bagi hadiah apa2 kat hang.. aku bagi 'virtual ciuman' ja lah!

:* mmmmuahs!! miahahahahahah

MIMIE AIZA said...

tiga bulan tapi dah ramai yang datang.. bagus lah tu

Hishyamuddin said...

nazirul: tq bro!!

mizz sue : tq

fazrini : kite kene berani..yeahh..hehe

akubiomed : haha..lain sgt la.haha.tq

mimie :tq mok!!xleh staraf dgn tok guru.hoho

miza : mmg bagus.hehe..tq ya

azila : yeaahhh!!hhahaha

Nur : tq!!

nanny: tq aww..

pensel : tq, xde apela bro!!

cik su :masih baru, baru lahir je ni, nak belajar merangkak..

siti :sila2..tq mlwat..

namaaku lyn :tq, xleh lawan tok guru, nanti ilmu xberkat..heheh

crayon : ok bro!!xde ape la..
waaa..ciuman..hohoho

Lulu caldina said...

semangat!

Miss Yaty said...

wah! berani mati!hihih

IBU WAFIQ said...

yang penting semangat n usaha..syabas !!!

aima in luv said...

tahniah ya....
awk ada confident wlaupun masih baru...Semangat!!!!!!

JUE said...

yeah saya juga sokong awk.....pape pown awk juga sgt berani....tahniah bro....

Scarlett O'Hara said...

Baguslah blog ni.Loading cepat.Isi ringkas tapi padat.Bahasa pun bagus.Tuan blog tak bangga diri tak bertempat.Follower pun boleh tahan ramai.Keep it up.

Redbloodsnow said...

hahaha...tuh dia. berani mati :P nk join ke x ek ek... teragak² ler plak..hikss

Admin said...

Waaah .. impressive! Good luck!

efa nur said...

yeeaahh...mmg best laa bro..!! :)
efa folow.. :)

iqbalhakimi said...

yeah...mung memang braning..hehe...ganu buleh! ..hehe...tetibe jadi loghat ganu...

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates