Dec 1, 2010

Aku blogger ! So What ???


Aku blogger ! so what? waa...tajuk macam nak marah je kan.ok jangan takut, ni segmen terbaru daripada     Bro Ben Ashaari 
Ade sape-sape dikalangan kalian yang mau join sama?ok, tekan je name BA kat atas tu..heheheh..

Latar Belakang

  • Nama aku Hishyamuddin Bin Abd Rahman
  • Berumur 20 tahun
  • Berasal dari Besut, Terengganu
  • Masih lagi belajar di UiTM dalam bidang perhotelan
Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?



Bagi aku la kan, dunia blog ni dunia yang boleh dikatakan antara yang terbest la jugak, sebab kat dalam dunia ni kita boleh kongsi bermacam-macam maklumat dan cerita kepada blogger-blogger lain dan yang sudi bace.hehehe..
dalam dunia ni kita boleh kenal dengan bermacam-macam jenis manusia yang terdiri daripada blogger sendiri,
tapi yang aku jumpe sekarang semua baik-baik dan suke menyokong sesame blogger yang lain.tol tak?
ok sebagai contohnye kan aku bagi kat sini, ade blogger buat entry pasal kegembiraan dia, kawen ke ape ke la, janji happy, dan blogger lain pun turut ucap tahniah ke ape ke.tu tande nye kite mentokong antare blogger.betol?heheheh

Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?

Sepanjang aku jadi blogger ni, tak de lagi rase nye  perkara negatif yang aku alami, sebab baru je 3 bulan aku jadi blogger ni..amatur lagi ni, kalau baby ni, merangkak pun tak lepas lagi ni..semua yang positif,  sebab dapat ramai kenalan melalui dunia ini..

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?

Wohohoho, tidak same sekali, aku tulis blog yang serba kekurangan ni hanye tuk kongsi cerita dan kongsi pasal bende aku duk mengarut ni kepada blogger lain. kalau aku nak glamour, baik aku gi buat bende lain yang tak perlu korek idea nak tulis..aku menulis bukan kerna nama..yeahh..

Banggakah anda menjadi seorang blogger ?

Hemm..bangga tu tak lah, tapi aku hanya rase puas hati bila aku jadi seorang blogger ni..cewwah..
aku rase puas bila aku buat entry dan ade orang nak bace (ade ke) hehehhee..bagi yang bace tu, aku nak ucap terima kasih banyak-banyak ok.banyak lagi bende yang aku kene belajar..huhu





jap-jap, nak kire jap.nak amik kalkulator....
Ok!! cukup syarat, lebih 100 patah..hehehe

okla, terima kasih pada semua yang sudi bace..
chaw!!
salam


25 comments:

AinnalinaRamdzan said...

Gudluck Bro!!!

rabiatul said...

student UiTM jgk ek ?? hehe. g0od luck. teruskan bl0gging ye. :)

krole said...

wuahhh hebat2 ngeee~

Kuronofu91 said...

ouhh...Perhotelan rupanya....

♥-- emieysandra --♥ said...

bce3 kt sini.
3bulan bru k,truskn n gudluck!
~_^

Miss SurferParadise said...

wahhhh .. best2 !!
="D

alinac lover said...

ngee..jemput join Ga yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

cikunit said...

power sudinn

Halia Kentang @ Annpaan said...

sy pn dak baru beljr wat belog ni..
k, smt berjaya..
nty klu da terkenal,
jgn lupa folower cam sy ni..
hehehe

nama.aku.lynn said...

keep blogging!=)

Azza Firza said...

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

PhotoGraphic said...

perghh..skrg asal BW mesti ade entri untuk ben..haha

shiqin ghazali said...

yeay.. sahabat uitm.. hik3x.. per*universiti* tol~ (kata lawan ntuk perkauman)

erk.. tengs following me.. follow u back

::wan fadhilah:: said...

ooww.. orang besut gak? sama la.. hepi blogging!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sesuatu yg melekit ada sini.. jadi hati2 yer

anamizu said...

wahh perhotelan!!!
buleh la in charge knduri kwen punye msak2+gubah2 mknan pngntin nti ek!! hihi

gud luck&keep on blogging tau!!

*dah folow anamizu???--->special utk awak ^^

farah hairuddin said...

sudin menulis hanya kerna apa plak??

meaw said...

gud luck n epi berblog yawwwww ;)

apih el nino said...

Hebat orang Ganu kiter!! Peteh Ganu Peteh! Hahaha...

anamizu said...

amek ni nti tau-->special utk awak ^^

Miss Yaty said...

blogger? so what? hihih ;)
gudluck hishyamuddin :)

ecah..merangkap anak cik nan said...

teruskan usaha ntk jdik blogger b'jaye!uitm dihatiku..eh,saye bdak utm..hehe

Noor Faezah Mazli said...

keep blogging bro!

puteri cahaya. said...

salam kenal.. teruskan berblogging ya! :)

Nyssa Nuar said...

hey...
kamu dr hometown daddy ku!!!

Instagram

Yang Dihormati


Popular Posts

Designed By Seo Blogger Templates